Romain Depas

Info

Keuken Chef
+ 32 472 69 75 26

22 maart 1990
St-Agatha-Berchem

Emile Bossaertlaan
18
1081
Koekelberg

Opleidingen

  • Secundair Onderwijs Notre Dame de la Sagesse 2001-2003
  • Hotelschool CERIA in Anderlecht 2001-2008
  • Specialitatie : Banket en Traiteur CERIA 2008-2009

Stages

  • Stagiair Restaurant Chez Patrick Brussel 2006-2007
  • Stagiair Restaurant Bruneau Ganshoren 2007-2008
  • Stagiair Traiteur Loriers 2008-2009

Restaurants

  • Sous-Chef Rest Bruneau 2015-2018
  • Keuken Chef Golf Château de la Tournette in Nijvel 2018
  • Traiteur-Chef bij huis 2018

Werk

  • Keuken Commis Rest French Jette 2009 / Rest Blue Chocolate Uccle 2010
  • Chef de Partie warme keuken Rest Bruneau 2010-2013 / Traiteur Artfood Laeken 2013-2014
  • Chef de Partie hapjes Rest Villa Lorraine Uccle 2014-2015

Bio

Mei 2007  Europees brevet Eerste Hulp (BEPS) bij Medische Defensie.

Oktober 2008 Deelneemer Gastronomische week België-Portugal in Lisbon (Eurotoques).

Juli 2009  Internationaal School wedstrijd in de kokschool Austin Texas USA.

Lente 2009  Deelneemer Nationaal Culinair Wedstrijd Debic.

Oktober 2018  Finalist Culiniaire Wedstrijd Taittinger.

Recepten

Geen recepten