Cyril Jolivet

Info

Keuken Chef
+ 32 2 345 30 17
+ 32 498 34 19 54

Inhuldiging -1
Brusselsestenweg
149
1652
Alsemberg

Opleidingen

  • Keuken Commis (vis afdeling) Gastronomisch Restaurant les Arceaux 1992.
  • Half Chef de Partie Hôtel Sofitel Relais de Sèvres *Michelin Mr B. Turbot 1994-1997.
  • Half Chef de Partie Hôtel Martinez La Palme d'Or Cannes 1997-1999.

Restaurants

  • Chef-Gerant En Face de Parachute Brussel van 2005-2015, bistrot gourmand genoteerd Michelin vanaf 2009.
  • Keuken Chef Toucan Brasserie Luxe Brasserie Brussel 2015-...

Werk

  • Sous-Chef Hilton Brussel Rest Maison du Boeuf bij Michel Theurel *Michelin 1999-2002.
  • Sous-Chef au Royal Parc Evian Rest Le Royal *Michelin voor de G8.
  • Sous-Chef Radisson SAS Rest Sea Grill **Mchelin voor Yves Mattagne 2003-2005.

Bio

Opleiding :

BEPC

BEP-CAP voor keuken

Baccalauréat Professional (Keuken)

Recepten

Geen recepten