Jean-Pierre Gascoin

Info

Keuken Chef
+ 32 2 340 07 40
+ 32 491 56 15 50

Inhuldiging -1
Drève de la Grappe
10
1190
Brussel

Opleidingen

  • Hotelschool van Guérande 1982-1984 CAP en BEP bereikt.
  • Keuken Commis en Chef de Partie Carlton Brussel Chef Alain Passard 1984-1986.
  • Veraanwoordelijke Pâtisserie/Bakkerij l'Arpège Parijs bij Alain Passard 1986.

Restaurants

  • Keuken Chef Toucan Brasserie Brussel 1999-2008.
  • Keuken Chef Toucan Sur Mer Brussel 2008-2020 visrestaurant

Werk

  • Keuken Chef Rest Montmartre Brussel / Brasserie Georges 1990-1991.
  • Keuken Chef Le 6ème Continent Ixelles 2008.
  • Keuken Chef Rest Chez Marie Flagey 2003-2005.

Bio

Deelgenomen aan twee banketten in Kinshasa op 1 mei 1985 met nog een banket op de boot van Mr Mobutu.

 

Recepten

Geen recepten