Yosuke Suetsugu

Info

Chef-Eigenaar
+ 32 2 649.21.49

13 juli 1948
Tokyo

Adolphe Buyl Laan
31
1050
Brussel

Opleidingen

  • Promotie bij Takanawa Highschool in Tokio 1966-1967.
  • Promotie bij Hattori Nutrition College in Tokyo 1968.

Stages

  • Barman bij Umeya Amarie bon Restaurant/Pâtisserie in Tokyo 1966-1967.

Restaurants

  • Sous-Chef bij Fujita Food Service in de afdeling Japanse keuken 1974-1977.
  • Keuken Chef bij Tagawa in Brussel 1977-2005.
  • Chef-Eigenaar van Nonbe Daigaku in Ixelles 2007-...

Werk

  • Keuken Commis bij Rantei gastronomisch en Japanse keuken in Tokio Tsukiji 1968-1971 1972-1974.
  • Keuken Commis bij Rest Jun Japanse keuken ter hulp voor een opening in Parijs 1972.

Bio

1982  Goud behaald voor de dekoratie op Expo Gastro in Luxemburg.

2014  Erkenning en een prijs ontvangen door het Japans Ministerie van Landbouw.

2015  Cool Japan Ambasador benoemd door het Japans  Ministerie van Landbouw.

2016  Benoemd Chevalier de l'ordre de Léopold II.

Recepten

Geen recepten