Michel Lo

Info

Keuken Chef
+ 32 478 29 68 38

20 december 1978
Doornik

Wallonie straat
15
7500
Doornik

Opleidingen

  • Hotelschool Saint-Union Kain 1992-1996.
  • Leerjongen Rest La Galerie Orly Oost Airport Chef Serge Cocoynacq (chef Hotel Ritz Parijs 10 jaar).
  • Eerste Commis Rest Maxim's Grill Orly Oost Airport Chef Jean Jorda (Eerste Sous-Chef Hotel Ritz 10 jaar).

Stages

  • Eerste Commis Hotel Marriott Prince de Galles**** (Frankrijk) Chef Dominique Cecillon (Eerste Sous-Chef Joël Robuchon in Concorde Lafayette Hotel 5 jaar).

Restaurants

  • Chef-Eigenaar Hong-Kong Doornik 1997-2012.
  • Opleider I.F.I Cisp Doornik 2016-...
  • Keuken Chef Hotel Holiday Inn Brussels City Centre**** 1995-1997.

Werk

  • Keuken Commis Chez Meiling van Chef Lau 1995-1996.
  • Keuken Chef L'Atelier des Chefs 2012-2014.
  • Keuken Sous-Chef Hotel Holiday Inn Charles de Gaulle Airport**** / Hotel Baltimore**** CGE Group 1990-1995.

Bio

Cross exposure in Beaune, le Charlemagne, Laurent Peugeot voor 2 weken (fusion cook) *Michelin.

Cross exposure in Shanghai Sofitel Highland voor 2 weken.

The Process of Vacuum technics - Level 1- Les Nouvelles Cuissons met Joël Robuchon (CREA).

Improving the technics - Level 2- met Joël Robuchon (CREA).

Lid van Toques Françaises.

Brons gehaald in Concours Expogast Culinary World Cup in Luxemburg.

Benoemd Sculpteur Culinaire.

Recepten

Geen recepten