Leden van de Benelux delegatie

We tellen meer dan 900 leden in 2010 op de Culinaire Academie van Frankrijk, dat 27 landen vertegenwoordigt en aanwezig is op de vijf continenten. De Culinaire Academie van Frankrijk, Delegatie Benelux telt vandaag meer dan 120 leden.

Voorzitters

Dominique Michou

Voorzitter Académie Culinaire de France - Delegatie Benelux
10 september 1951
Orléans

Vast benoemde leden

Virginie Daux

Lid het bureel ACF en Coordinator
30 juni 1982
Meaux

Yvan Roque Anarade

Vice-Voorzitter voor Wallonië
24 oktober 1955
Lousal (Portugal)

Fabian Hermans

Chargé desRelations Publiques Délégation Benelux

Frank Dryepondt

Ondervoorzitter Vlaanderen Délégation Benelux

Günter Wortmann

Trésorier et Archiviste Filiale Benelux

Ghislain Vanneste

Leden veraantwoordelijke
25 februari 1957
Menen

Johan Forton

Secrétaire - Délégation Benelux

Michel Theurel

Président d’honneur Délégation Benelux
24 december 1960

Roland Debuyst

Vice-Président Bruxelles Délégation Benelux

Leden

Patrick De Gendt

20 oktober 2017

Frédéric Salpetier

lid
18 oktober 2017

Pascal Marcin

Vice-Président francophone Délégation Benelux
21 augustus 1975

Alain Bianchin

Keuken Chef
30 oktober 1973
Halle

Alain Clos

Chef Executive van het Rode Kruis Luxemburg
16 maart 1966
Metz

Dimitri Musschebroeck

Keuken Chef
7 oktober 1980

Jimmy Collodoro

28 februari 2018

Nicholas Tsiknakos

Keuken Chef Restaurant ARIAN
1 november 1978
Athene

Olivier Grégoire

Chef de Cuisine Restaurant Genval Les Bains
18 april 1975
Uccle

Alain Thomas

Conseil PCME en Food & Beverage

Alain Vandersmissen


André Viatour

Conseiller Culinaire

Anny Smets

1 januari 1970
DIEST

Bruno Cophignon

Keuken Chef bij de Prefet Police Préfecture in Parijs
22 maart 1964
Charleville Mézieres

Christian Albrecht


Christian Tirilly

22 juli 1968
Pont l'Abbe

Christophe Roesems


Daniël Lassaut


Franco Spinelli


Frans Vandeputte


Frédéric Gonzalez

Executive Chef

Gaëtan Colin

Restaurant The Avenue Hotel Barsey

Gérard Deschamps


Ivan Verhaeghe


Jean Castadot

JC Consulting

Jean-Yves Houziaux

18 maart 2018

Jean-Baptiste Thomaes


Laurent Richard


Luk Nevens

Chef Executive Embassy United States
5 juli 1975

Michel Doukisis


Mustafa Duran


Oki Huraki

Chef de cuisine

Paul Wittamer


Pierre Balthazar

Culinary Director, The Hotel, The Restaurant

Pierre Fonteyne

6 december 2017

Roger Knaepen


Saburo Inada


Stefaan Gaethofs

Chef de Cuisine

Yvon Deghaye

Traiteur et Entrepreneur de Banquets

Nieuwe leden

Xavier Adam

Eigenaar Traiteur Xavier Adam
1 augustus 1972
Brussel

Alexandre Blondiaux

Keuken Chef
14 oktober 1972
Namen

Georges Grintzias

Keuken Chef
3 januari 1960
Charleroi

Van Hau Nguyen

Eigenaar Restaurant HAU
2 maart 1065
Saïgon (Vietnam)

Roberto Pintus

Eigenaar Restaurant LE MAX
21 december 1961
Boussu

Roland Taïs

22 maart 1948
Schaerbeek