Leden van de Benelux delegatie

We tellen meer dan 900 leden in 2010 op de Culinaire Academie van Frankrijk, dat 27 landen vertegenwoordigt en aanwezig is op de vijf continenten. De Culinaire Academie van Frankrijk, Delegatie Benelux telt vandaag meer dan 120 leden.

Voorzitters

Dominique Michou

Voorzitter Académie Culinaire de France - Delegatie Benelux
10 september 1951
Orléans

Vast benoemde leden

Fabian Hermans

Chargé desRelations Publiques Délégation Benelux

Frank Dryepondt

Ondervoorzitter Vlaanderen Délégation Benelux

Günter Wortmann

Trésorier et Archiviste Filiale Benelux

Ghislain Vanneste

Leden veraantwoordelijke
25 februari 1957
Menen

Johan Forton

Secrétaire - Délégation Benelux

Michel Theurel

Président d’honneur Délégation Benelux
24 december 1960

Pascal Marcin

Vice-Président francophone Délégation Benelux
21 augustus 1975

Roland Debuyst

Vice-Président Bruxelles Délégation Benelux

Leden

Patrick De Gendt

20 oktober 2017

Frédéric Salpetier

lid
18 oktober 2017

Alain Bianchin

Keuken Chef
30 oktober 1973
Halle

Alain Clos

22 februari 2018

Dimitri Musschebroeck

Chef de Cuisine
7 oktober 1980

Jimmy Collodoro

28 februari 2018

Nicholas Tsiknakos

Keuken Chef Restaurant ARIAN
7 februari 2018

Olivier Grégoire

Chef de Cuisine Restaurant Genval Les Bains
18 april 1975
Uccle

Alain Thomas

Conseil PCME en Food & Beverage

Alain Vandersmissen


André Viatour

Conseiller Culinaire

Anny Smets

1 januari 1970
DIEST

Bruno Cophignon

Chef de Cuisine Ambassade de France Bruxelles
22 maart 1964
Charleville Mézieres

Christian Albrecht


Christian Echterbille


Christian Tirilly

22 juli 1968
Pont l'abbe

Christophe Cornuez

Restaurant “a coté de chez Joseph”

Christophe Roesems


Daniël Lassaut


Franco Spinelli


Frans Vandeputte


Frédéric Gonzalez

Executive Chef

Gaëtan Colin

Restaurant The Avenue Hotel Barsey

Gérard Deschamps


Ivan Verhaeghe


Jean Castadot

JC Consulting

Jean Houziaux


Jean-Baptiste Thomaes


Laurent Richard


Luk Nevens

Chef de Cuisine Ambassade Etats-Unis
5 juli 1975

Michel Doukisis


Mustafa Duran


Oki Huraki

Chef de cuisine

Paul Wittamer


Philipponéri Santangelo


Pierre Balthazar

Culinary Director, The Hotel, The Restaurant

Pierre Fonteyne

6 december 2017

Pierre Wynants


Roger Knaepen


Saburo Inada


Stefaan Gaethofs

Chef de Cuisine

Yvon Deghaye

Traiteur et Entrepreneur de Banquets

Nieuwe leden

Xavier Adam

Eigenaar Traiteur Xavier Adam
1 augustus 1972
Brussel

Alexandre Blondiaux

Keuken Chef
14 oktober 1972
Namen

Virginie Daux

Lid het bureel ACF en Coordinator
30 juni 1982
Meaux

Georges Grintzias

Keuken Chef
3 januari 1960
Charleroi

Van Hau Nguyen

Eigenaar Restaurant HAU
2 maart 1065
Saïgon (Vietnam)

Roberto Pintus

Eigenaar Restaurant LE MAX
21 december 1961
Boussu

Yvan Roque Anarade

Voorzitter HO.RE.CA Brussel
24 oktober 1955
Lousal (Portugal)

Roland Taïs

22 maart 1948
Schaerbeek