Leden van de Benelux delegatie

We tellen meer dan 900 leden in 2010 op de Culinaire Academie van Frankrijk, dat 27 landen vertegenwoordigt en aanwezig is op de vijf continenten. De Culinaire Academie van Frankrijk, Delegatie Benelux telt vandaag meer dan 120 leden.

Vast benoemde leden

Dominique Michou

Président Délégué Académie Culinaire de France - Délégation Benelux
12 september 1952

Fabian Hermans

Chargé desRelations Publiques Délégation Benelux

Frank Dryepondt

Ondervoorzitter Vlaanderen Délégation Benelux

Günter Wortmann

Trésorier et Archiviste Filiale Benelux

Ghislain Vanneste

Leden veraantwoordelijke
25 februari 1957
Menen

Johan Forton

Secrétaire - Délégation Benelux

Michel Theurel

Président d’honneur Délégation Benelux

Pascal Marcin

Vice-Président francophone Délégation Benelux
21 augustus 1975

Roland Debuyst

Vice-Président Bruxelles Délégation Benelux

Leden

Patrick De Gendt

20 oktober 2017

Frédéric Salpetier

lid
18 oktober 2017

Alain Thomas

Conseil PCME en Food & Beverage

Alain Vandersmissen


André Viatour

Conseiller Culinaire

Anny Smets


Bruno Cophignon

Chef de Cuisine Ambassade de France Bruxelles
22 maart 1964
Charleville Mézieres

Christian Albrecht


Christian Echterbille


Christian Tirilly


Christophe Cornuez

Restaurant “a coté de chez Joseph”

Christophe Roesems


Claude Rendu


Daniël Lassaut


Eric Poucet


Fernand Feys

10 november 1949

Franco Spinelli


Frans Vandeputte


Frédéric Gonzalez

Executive Chef

Frederic Caerdinael

Restaurant “Le sanglier des Ardennes

Gaëtan Colin

Restaurant The Avenue Hotel Barsey

Gérard Deschamps


Ivan Verhaeghe


Jacques Thermolle


Jean Castadot

JC Consulting

Jean Houziaux


Jean-Baptiste Thomaes


Laurent Richard


Luk Nevens

Chef de Cuisine Ambassade Etats-Unis
5 juli 1975

Michel Doukisis


Mustafa Duran


Oki Huraki

Chef de cuisine

Paul Wittamer


Philipponéri Santangelo


Pierre Balthazar

Culinary Director, The Hotel, The Restaurant

Pierre Fonteyne


Pierre Wynants


Raphaël Sabel


Robert Van Duüren


Roger Knaepen


Saburo Inada


Stefaan Gaethofs

Chef de Cuisine

Victor Van Roy


Willy Roesems


Yvon Deghaye

Traiteur et Entrepreneur de Banquets

Nieuwe leden

Alain Bianchin


Alain Clos


Dimitri Musschebroeck

Chef de Cuisine
7 oktober 1980

Jimmy Collodoro


Nicholas Tsiknakos

Executive Chef Hotel Manos

Olivier Grégoire

Chef de Cuisine Restaurant Genval Les Bains
18 april 1975
Uccle