Loca Vaisselle

PRESENTATIE

Loca-Vaisselle : de kunst van het tafeldekken, de keuken, de receptie, de tuin … zowel verkoop als verhuur.

VERHUUR

Loca-vaisselle werd in 1986 opgericht, en heeft ondertussen een reputatie zonder weerga verworven wat betreft verhuur van materiaal voor alle evenementen. De showroom bulkt van ideeën en luxueuze uitvoeringen, gaande van een meer thematische opzet tot originele of klassieke creaties.

In november 2008 werd Loca-Vaisselle tot Hofleverancier van het Belgische Hof benoemd.

Bij Loca-Vaisselle kunt u terecht voor de huur van : tafellinnen, porselein, zilverwerk, glaswerk, decoratieaccessoires ... zonder al het meubilair te vergeten. Alles kan hier worden gehuurd: de filosofie van het huis bestaat erin om de klanten een waaier van mogelijkheden aan te bieden, op maat gesneden naar ieders wens. Alle uitdagingen kunnen worden ingevuld, zolang die binnen een redelijke leveringstermijn blijven. Voor een huwelijk dient men met ongeveer een maand tijd rekening te houden.

Vanzelfsprekend kan het huis ook de opstelling en de organisatie van tafels en decors voor haar rekening nemen. Er zijn leveringsboxen voorzien voor wie dit wenst, zodat iedereen het materiaal kan meenemen en terugbrengen zonder daarbij gebonden te zijn aan de beperkingen van openingsuren. Loca-Vaisselle was één van de eerste bedrijven die voor een afwasdienst van het vaatwerk zorgde : alles wordt vuil teruggebracht, en daarna zorgvuldig afgewassen en gecontroleerd te Drogenbos. Een garantie voor de volgende huurders dat het materiaal in onberispelijke staat is.

Natuurlijk zal het zien van alle creaties en het hele gamma beschikbare producten veruit het meest overtuigend zijn : dit kan in onze showroom.

VERKOOP

Sinds 2007 heeft Loca-Vaisselle een winkel voor verkoop aan particulieren van tafelporselein - bestek - glazen - decoratie- & gebruiksartikelen. In de winkel zijn onder andere de merken "Salt & Pepper" – “Love Plate” – “Lampe Berger” – “Peugeot” – “Yong” vertegenwoordigd.


Locatie

Openingsuren

  • Maandag tot Vrijdag: 09u00-12u30 en 13u00-17u30
  • SHOWROOM NON STOP OPEN: Maandag tot Vrijdag : 09u00 - 17u30