Metro Brussel - Bruxelles

Metro Brussel - Eindejaarsfolder

Met zijn internationale netwerk van groothandelwinkels is Metro de grootste partner van de horecaprofessionelen en detailhandelaars in de voedingssector. Waarom?

Wegens ons driedubbel engagement

  1. Perfecte producten. Al onze klanten hebben specifieke wensen. Wij bieden precies wat ze zoeken: een volledig foodassortiment in vers, droog en diepvries. Zeer goede kwaliteit, ook premium als je dat wenst. Grote nationale merken en voordelige professionele huismerken.
  2. Waar voor je geld. Alle producten tegen een vaste, lage prijs en elke maand een hele reeks promoties. Zo blijven je marges interessant. En goede klanten worden beloond met een bonus, logisch toch?
  3. Partnerschap. Ook wij worden beter van succesvolle klanten. Daarom ondersteunen we jouw succes met service. Geen dure woorden, maar vlotte winkels, perfecte dienstverlening, accurate informatie en gedeelde passie.

En onze drievoudige formule

  1. De winkel: onder één dak vind je een allesomvattend assortiment professionele kwaliteitsproducten waardoor je je geld en plaats niet moet besteden aan een grote voorraad. Wij investeren in jouw stock!
  2. Sprint Service: Ontdek alle promoties in de winkel, kies zelf je producten en laat je aankopen door Metro aan je deur afleveren.
  3. Delivery Service: Bestel online en 6 dagen op 7 levert Metro bestellingen vanaf €250 bij jou aan de deur.

Locatie

Openingsuren

  • Maandag - vrijdag: 06u30 - 20u00
  • Zaterdag: 06u30 - 18u00
  • Zondag: Gesloten