Fotogalerij
Klik op deze albums als u de foto’s van onze evenementen wil ontdekken.
img11

GALA DINER 2017

Gala Diner 2017 in de Restaurant en Wintertuin van het INSTITUUT EMILE GRYZON CAMPUS CERIA in Brussel.

View more
img11

Participatie van de Directie, Leerkrachten en Leerlingen aan het Gala Diner 2017

Overzicht van diverse taken voor het diner.

View more
img11

De nieuwe leden in voorbereiding van hun Gala Diner 2017

De Chefs in voorbereiding van het diner.

View more
img11

Receptie Gala Diner 2017 in de Wintertuin

View more
img11

Franse Delegatie Gala Diner 2017

Een grote aanwezigheid van gekende Franse Chefs en de MOF van Académie Culinaire de France Parijs.

View more
img11

Sponsors Gala Diner 2017

Veel dank aan al onze sponsors voor hun aanwezigheid en ook een woord van dank aan Fabian en Bruno voor hun contact met onze sponsors.

View more
img11

Dankwoord van de Voorzitters

Een staande ovatie aan de chefs, de leerkrachten en de leerlingen van instituut emile gryson

View more
img11

Overzicht van de tafels 'Gala Diner 2017'

120 personen hebben genoten van een heerlijk diner

View more
img11

Leden van de Académie aanwezig 'Gala Diner 2017'

Fotoreportage van onze aanwezige leden op het  'Gala Diner 2017'

View more
img11

Hapjes voor de Receptie Gala Diner 2017

Samengesteld door Jimmy Collodro

View more
img11

De Nieuwe Leden 2017

Jimmy Collodoro :   Bistro Racine in Kasteelbrakel

Olivier Grégoire et Dimitri Musschebroeck  :  Château du Lac  in Genval

Nicholas Tsiknaskos :  Hôtel Manos Premier in Brussel

Alain Clos : Rood Kruis in Luxemburg stad

Alain  Bianchin  :  Restaurant Alain Bianchin in Jesus-Eik

Ghislain Vanneste  :  Belgagel sa/nv  - Coup de Pates in Brussel

 

View more
img11

BBQ L'Espace Del Goutte 2017

In een aagename kader en mooie ongeving van L'Espace Del Goutte hebben Eva en Fabian en hun Team ons verrast met het buffet.

De sfeer was ontspannen en ieder heeft genoten van de keuze : kreeft - gamba's - côte à l'os Limousin - melklamboutje - brochette van kraaivlees - worsten - ribbetjes en een heel aambod van heerlijke salades.

Om af te sluiten een waaier van desserts.

Voor de kleinere een prachtige springkasteel en op het menu hamburger.

De dranken waren in overvloed.

Het was een prachtige dag.

View more
img11

De Académie en Coup de Pates hebben samengewerkt voor de receptie georganiseerd door de Franse Ambassade op 14 Juli 2017

Dominique, Gunter, Bruno, Ghislain in samenwerking met Olivier ( Coup de Pâtes), Roland en Eric (leraars kookschool Ceria) hebben de hapjes bereid voor de receptie van de 14 juli 2017 organiseerd door de Franse Ambassades in de prachtige salons van den BOZAR in Brussel.

Foto's Bozar

View more
img11

Culinaire Academie van Frankrijk Intronisatie Nieuwe Leden 2017

Ambassade van Frankrijk 30 januari 2017
Introductie van de nieuwe leden in de Salons van de Franse Ambassade in Brussel.

 

View more
img11

De Proosdij in Diest

Restaurant De Proosdij werd uitverkoren voor het organiseren van onze tweede barbecue.

View more
img11

La Réserve - Knokke

Déjeuner organisé le 18 juillet par notre membre Yvan Verhaege et chef de son restaurant La Réserve à Knokke.

View more

Alle foto's © 2017 Académie Culinaire de France - Délégation Benelux

Belgische aanwezijgheid wedstrijd : Trophee Passion 2017