Fotogalerij
Klik op deze albums als u de foto's van onze evenementen wil ontdekken.
img11

Met de medewerking van de Directie, Leerkrachten, Leerlingen van het Campus Emile Gryzon, onze Sponsors, de Nieuwe Leden hebben en prachtige en uitstekend menu in degustatie voorgebracht en vele dank ervoor.

De trouwe aanwezigen waren op het evenement.

De receptie had plaats in de Orangerie en het Diner in het Restaurant van het Campus Emile Gryzon.

Het bureel bedankt iedereen voor het realiseeren van het Gala Diner.

De Voorzitter

View more

Receptie Gala Diner Académie Culinaire de France Benelux 23 April 2018.

img11

Hulde aan 3 grote Meesterkoks van België :

Mijnheer Jean-Pierre Bruneau

Mijnheer Pierre Fonteyne

Mijnheer Claude Dupont

hebben de eretekens gekregen van de Voorzitter Fabrice Prochasson en de hulde van de Voortzitter Dominique Michou.

View more

Eretekens voor het Gala Diner 2018

img11

Voorstelling borden

View more

Voorstelling borden

img11

Laatste hulde aan Baron Pierre Romeyer vanwege Académie Culinaire de France Benelux tijdens de begrafenis op donderdag 19 juli 2018. 

View more

Hulde aan Baron Pierre Romeyer

img11

Académie Culinaire de France Benelux en Coup de Pates hebben aktief twee standen geanimeerd op de receptie van de Franse Nationale Feestdag op 14 juli 2018.

Het event ging door in BOZAR BRUSSEL, er waren 2500 uitgenogdigen.

Onze Voorzitter Dominique Michou, Roland Taïs, Eric Couvreur, Ghislain Vanneste en Olivier Pitcho medewerker Belgagel hebben van 18u30 tot 22u30 een waaier aan koude en warme hapjes klaargemaakt.

Dit jaar hebben wij show cooking gedaan.

Het event was een groot succes en de uitgenogdigen waren onder den indruk van de realisatie betreffende de degustaties.

De receptie was een organisatie van den Ambassade de France in Brussel.

Mevrouw den Ambassadeur heeft den Académie en Coup de Pates bedankt en lof gegeven voor de medewerking.

Wij danken iedereen voor de collaboratie aan den Académie.

De Voorzitter Dominique Michou.

View more

Receptie 14 juli 2018

img11
View more

Overzicht van de tafels Gala Diner 2018

img11

Diner september 2018

View more

Diner september 2018

img11

Intronisatie van de nieuwe leden tot Académie Culinaire de France Benelux op mandag Van Hau 29 Januari 2018 in de salons van den Ambassade van Frankrijk in Brussel met aansluitende receptie.

Mevrouw Virginie Daux

Heren :

Yvan Roque

Roland Thaïs

Van Hau Nguyen

Roberto Pintus

Xavier Adam

Georges Grintzias

Alexandre Blondiaux

 

View more

Intronisatie Nieuwe Leden tot Academie Culinaire de France Benelux 29 Januari 2018.

img11

Jachtmenu 17-12-2017
« THE HOTEL »
Boulevard de Waterloo 38
1000 Bruxelles

Foto's gerealiseerd door Francis

View more

Jachtmenu 2017

img11

Dominique, Gunter, Bruno, Ghislain in samenwerking met Olivier ( Coup de Pâtes), Roland en Eric (leraars kookschool Ceria) hebben de hapjes bereid voor de receptie van de 14 juli 2017 organiseerd door de Franse Ambassades in de prachtige salons van den BOZAR in Brussel.

Foto's Bozar

View more

De Académie en Coup de Pates • Receptie voor de Franse Ambassade 14 Juli 2017

img11

In een aagename kader en mooie ongeving van L'Espace Del Goutte hebben Eva en Fabian en hun Team ons verrast met het buffet.

De sfeer was ontspannen en ieder heeft genoten van de keuze : kreeft - gamba's - côte à l'os Limousin - melklamboutje - brochette van kraaivlees - worsten - ribbetjes en een heel aambod van heerlijke salades.

Om af te sluiten een waaier van desserts.

Voor de kleinere een prachtige springkasteel en op het menu hamburger.

De dranken waren in overvloed.

Het was een prachtige dag.

View more

BBQ L'Espace Del Goutte 2017

img11

Jimmy Collodoro: Bistro Racine in Kasteelbrakel

Olivier Grégoire et Dimitri Musschebroeck : Château du Lac in Genval

Nicholas Tsiknaskos: Hôtel Manos Premier in Brussel

Alain Clos: Rood Kruis in Luxemburg stad

Alain Bianchin : Restaurant Alain Bianchin in Jesus-Eik

Ghislain Vanneste : Belgagel sa/nv - Coup de Pates in Brussel

View more

De nieuwe Leden 2017

img11

Samengesteld door Jimmy Collodro

View more

Hapjes voor de Receptie 'Gala Diner 2017'

img11

Fotoreportage van onze aanwezige leden op het  'Gala Diner 2017'

View more

Leden van de Académie aanwezig 'Gala Diner 2017'

img11

120 personen hebben genoten van een heerlijk diner

View more

Overzicht van de tafels 'Gala Diner 2017'

img11

Een staande ovatie aan de chefs, de leerkrachten en de leerlingen van instituut emile gryson

View more

Dankwoord van de Voorzitters

img11

Veel dank aan al onze sponsors voor hun aanwezigheid en ook een woord van dank aan Fabian en Bruno voor hun contact met onze sponsors.

View more

Sponsors Gala Diner 2017

img11

Een grote aanwezigheid van gekende Franse Chefs en de MOF van Académie Culinaire de France Parijs.

View more

Franse Delegatie Gala Diner 2017

img11
View more

Receptie Gala Diner 2017 in de Wintertuin

img11

De Chefs in voorbereiding van het diner.

View more

De nieuwe leden in voorbereiding van hun Gala Diner 2017

img11

Directie, Leerkrachten en Leerlingen aan het Gala Diner 2017

View more

Directie, Leerkrachten en Leerlingen aan het Gala Diner 2017

img11

Gala Diner 2017 in de Restaurant en Wintertuin van het INSTITUUT EMILE GRYZON CAMPUS CERIA in Brussel.

View more

Gala Diner 2017

img11

Ambassade van Frankrijk 30 januari 2017
Introductie van de nieuwe leden in de Salons van de Franse Ambassade in Brussel.

 

View more

Culinaire Academie van Frankrijk • Nieuwe Leden 2017

img11

Restaurant De Proosdij werd uitverkoren voor het organiseren van onze tweede barbecue.

View more

De Proosdij in Diest

img11

Déjeuner organisé le 18 juillet par notre membre Yvan Verhaege et chef de son restaurant La Réserve à Knokke.

View more

La Réserve - Knokke

Alle foto's © 2017 Académie Culinaire de France - Délégation Benelux

Belgische aanwezijgheid wedstrijd : Trophee Passion 2017