Raphaël-Stéphane Berling

Info

Chef de cuisine Hotel-Restaurant Lamy
+661127659
00 35 2661 127 659

Inhuldiging -1
Rue Asselborn
51
L-9907
Troisvierge

Bio

Bienvenue chez LAMY

Het hotel heeft 10 comfortabele kamers: elke kamer is uitgerust met een eigen badkamer en een flatscreen-led-tv. Van de "standaard" kamer tot de suite via de "comfort" kamer, u verblijft in een sobere en moderne sfeer.

Elke kamer heeft ramen met driedubbele beglazing en een "kingsize" bed om ervoor te zorgen dat u een goede en vredige nachtrust heeft.

U kunt ook genieten van gratis wifi, beschikbaar in het hele hotel, evenals een lift die toegang geeft tot de eerste verdieping van het hotel.

Elke ochtend, tussen 8 en 10 uur, heeft u de mogelijkheid om te genieten van een continentaal ontbijt met ter plaatse gebakken gebak. Mocht je eerder willen lunchen, laat het ons dan even weten.

Dierenvrienden, uw viervoeters zijn welkom in ons etablissement tegen een toeslag van € 5 per nacht.

Tijdens uw verblijf in Troisvierges krijgt u de kans om een ​​regio te ontdekken die rijk is aan culturele, sportieve en historische activiteiten. Vele wandelingen zullen u toelaten om de Luxemburgse Ardennen te ontdekken en als u van fietsen houdt, is de "Vennbahn" ideaal aangezien deze Troisvierges verbindt met Aken (Aix-la-Chapelle) via een route van 125 kilometer. Ons etablissement biedt ook de mogelijkheid om, afhankelijk van beschikbaarheid, ter plaatse fietsen te huren. Het etablissement heeft een afgesloten ruimte die tot uw beschikking staat om uw fietsen te stallen, we lenen u reparatie- of onderhoudsapparatuur en we bieden een service waarmee u uw kleding of apparatuur kunt drogen. Om al deze redenen heeft het Lamy hotel het label "Bed and Bike".

Als je een passie hebt voor geschiedenis en vooral voor de Slag om de Ardennen, dan zijn er in de omgeving veel musea en historische steden, zoals Bastogne of Diekirch. De "Sentier des Passeurs", die vertrekt vanaf het station van Troisvierges, zal de herinnering oproepen aan de Luxemburgse verzetsstrijders die ontsnappingsroutes naar België organiseerden.

Recepten

Geen recepten