Erika Vanvuchelen

Info

Etablissement Vanvuchelen

Inhuldiging -1

Bio

Chère Erika,

 

 

On s’était rencontré au barbecue chez Christophe le dimanche 19 juin 2022, où tu nous avais amené à déguster de formidables spéculos.

En 2019 tu lances ton projet de fabrication de spéculos. Tu es membre de plusieurs associations Euro Toque et chefs sans frontière.

En septembre 2021 tu reçois une reconnaissance de la région Flamande d’un produit régional pour le meilleur spéculos.

 

Au nom de l’Académie Culinaire de France j’ai le plaisir, chère Erika, de t’introniser comme membre auditeur de notre association.

 

Les parrains sont : Christophe Baert et Georges Grintzias

 

Speculaasbakkerij Vanvuchelen is een jong dynamisch bedrijf geleid door Erika Vanvuchelen. Onze hoofdzaak is de vervaardiging van ambachtelijke speculaas met als specialiteit De Grazense speculaas.

Waarmee we trouwens ook met trots mogen zeggen dat deze ambachtelijk gemaakt wordt,we dragen namelijk het label “erkend ambacht” een officieel wettelijk label toegekend aan ambachtelijke ondernemingen en uitgereikt door de FOD economie

Ons bedrijf bied dus de volgende diensten aan

Het maken van ambachtelijke speculaas met verkoop via :

  • –  Belgisch pionier in het personaliseren van speculaas via Specustomize

  • – Streekproductenmarkten en Boerenmarkten

  • – Webshop benelux met verzending via Bpost www.speculaaswebshop.be

  • – Een lokale webshop brood en speculaas met 1x per week thuislevering in de regio’s Hageland en Haspengouw : www.bakkerijbestelling.be

  • – Dagelijks afhalen van bestelde speculazen door particulieren mits voorafgaande telefonische bestelling of voorgaande onlinebestelling via www.bakkerijbestelling.be

  • – Leveren in streekproducten/hoeve winkels in het kader van korte keten werking.

Recepten

Geen recepten