Davigel

Davigel:

Opgericht in 1963, en sedert 1992 ook actief in België, is Davigel s.a.s. een bedrijf waarvan de activiteiten volledig gericht zijn op de keukenprofessionals.

Wat ons onderscheidt is onze capaciteit om elk van onze klanten producten en service op maat te bieden.

Om een dergelijk kwalitatief productaanbod te kunnen bereiken (onze catalogus telt 1200 referenties aan diepvriesproducten, 600 aan gekoelde producten), heeft Davigel S.A.S. in zijn organisatie drie kernactiviteiten geïntegreerd die elkaar opmerkelijk goed aanvullen.

Als invoerder hebben wij een grote ervaring opgebouwd op de internationale markten. Hierdoor kunnen wij voor onze basisproducten een veilige herkomst garanderen, die strikt opgevolgd wordt via permanente controles uitgevoerd in ons Centraal Kwaliteitslaboratorium. Sleutelwoorden : Kwaliteit en veiligheid van de producten.

Als producent, stemmen wij onze industriële know-how exclusief af op de restauratie. Een ploeg van culinaire ontwikkelaars, 3 fabrieken gespecialiseerd per productfamilie staan garant voor exclusieve producten, bedacht en geproduceerd volgens uw noden. Sleutelwoorden : innovatie en reactiviteit.

Als distributeur ten slotte, stellen wij u professionele contactpersonen ter beschikking die u dagelijks bijstaan, u nieuwe concepten laten ontdekken en buitenkansjes aanbieden en u rechtstreeks in de keuken leveren dankzij een uitgebreid distributienetwerk. Ons netwerk biedt u een hoge mate van betrouwbaarheid, zowel voor de leveringen als voor het respect van de koude ketting. Sleutelwoorden: Service en betrouwbaarheid.


Locatie