Nestlé Professionnel

Over Nestlé

Nestlé werd meer dan 150 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot de grootste groep wereldwijd op het gebied van voeding en drank. Wij verhandelen meer dan 2000 merken en zijn aanwezig in 191 landen.

Onze bestaansreden

We zijn geïnspireerd door de belangrijke wetenschappelijke ontdekking van onze oprichter, Henri Nestlé en laten ons leiden door onze waarden en concentreren ons daarbij op onze kernactiviteit, de voeding.

Samen met onze partners willen we de levenskwaliteit verbeteren en bijdragen tot een gezondere toekomst.

Onze ambities

We hebben drie globale ambities opgesteld om ons te helpen onze verbintenissen voor 2020 en de Doelstellingen voor duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties te behalen.

Onze geschiedenis

Wij willen helpen om te bouwen aan een betere en gezondere wereld. Dat is zo al 150 jaar, sinds de dag waarop Henri Nestlé de Farine Lactée ontdekte waarmee hij het leven van een kind redde. .

Sinds 1866...

Wij bieden innoverende producten aan, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek en die de levenskwaliteit verbeteren.

Onze waarden

Onze waarden staan centraal in alles wat we ondernemen, wij handelen steevast in alle wettelijkheid en eerlijkheid. Deze waarden zitten verankerd in het respect, het respect voor onszelf en voor iedereen met wie wij zaken doen.


Locatie

Openingsuren

  • Contact opnemen via vertegenwoordiger